Om ORU CareerGate

ORU CareerGate är en global portal med fokus på studenters jobb- och karriämöjligheter. ORU CareerGate bygger på ett samarbete mellan Örebro universitet och Graduateland.

Studenter

Kickstarta din karriär

Du som student har möjlighet att skapa en personlig profil och anpassa dina sidor utifrån studieinriktning, kompetenser och önskemål om jobb. Du kan exponera dig själv mot framtida arbetsgivare och följa dessa från din personliga profil. Du kan också prenumerera på annonser från flera hundra olika företag och därmed vara uppdaterad om relevanta jobb som passar just dig.

För arbetsgivare

Hitta rätt kandidat

Som företag har du möjlighet att få kontakt med studenter och nyutexaminerade från ORU CareerGate inom ett brett utbud av olika utbildningar. Du har möjlighet att rikta dina erbjudanden till specifika målgrupper och därmed uppnå en mer effektiv rekryteringsprocess och bli en attraktivare arbetsgivare.

Hitta dina kandidater idag
Vad är Graduateland?

Ett internationellt nätverket

ORU CareerGate är en del av Graduatelands som består av karriärportaler för studenter och nyutexaminerade tvärs över intresseorganisationer, skandinaviska- och internationella universitet.

Disclaimer:
De länkar som förekommer på webbplatsen tillhandahålls endast i informationssyfte. Örebro universitet ansvarar inte för innehåll eller tillgänglighet till eventuella andra webbplatser som kan nås via länk från webbplatsen eller från annan webbplats tillhörande Örebro universitet.

Webbplatsen kan innehålla länkar till webbsidor tillhörande tredje man. Örebro universitet ansvarar inte för att behandling av personuppgifter sker på ett korrekt sätt på dessa webbsidor.

Örebro universitet

Örebro universitet är ett lärosäte med ämnesmässig bredd och internationellt framstående forskning. Här finns cirka 17 000 studenter och 1 200 medarbetare. Vi erbjuder 90 utbildningsprogram varav 30 på avancerad nivå, bland annat till läkare, psykolog, jurist, socionom, och civilekonom. Vi har framstående forskning inom medicin, miljökemi, handikappvetenskap, psykologi och robotik.

All försäljning och utveckling av ORU CareerGate sköts av Graduateland ApS.
För mer information, vänligen kontakta ansvarig person på Graduateland ApS.

Har du frågor eller funderingar?

Mattias Lagerstedt
Graduateland ApS
Ansvarig för ORU CareerGate
Direkt: +46 760341433
E-post: ml@graduateland.com
Är du arbetsgivare och behöver hjälp? Kontakta: sales@graduateland
+46 (0) 406456464

ORU CareerGate

Vill du veta mer om samarbeten på universitetet?

Namn: Evelina Carey
Titel: External Relations Officer